divendres, 1 d’abril del 2011

AHIR, EL DARRER PLENARI... GASPAR SEMBLA SOLES

El dijous 31 es va fer el darrer plenari ordinari de la legislatura, en ell es va aprovar el pressupost del 2011, tres mesos complets fora de termini (és el 31 de decembre).  A més va ser el moment en el que a Gaspar se li van apareixer tots els fantasmes: el seu soci ja no vota amb ell en tot, alguns dels seus regidors voten propostes de l'oposició i ell no, es manifesta la mala gestió de l'escoleta (enguany ens costarà 60.000 €, segons el pressupost que ell mateix ha fet) i demostra el seu poc talant democràtic retitrant a paraula a un regidor que deixarà de ser-ho. El més gros, després de tot, és que en la votació del jutge de Pau el PP es va quedar soles i així, tenim nou jutge de pau, en aquest cas jutgessa. Anem per parts:

El PSD  de Salvador Àngel ja no vota amb Gaspar, ni junt; ahir van canviar el vot en la votació del jutge de Pau. A més, Gemma es va sumar a un regidor del PP abstenent-se en la urgència d'unes propostes del BLOC sobre que la vida política del poble siga respectuosa amb les persones i les famílies dels polítics.El PSOE i el BLOC votàrem si, les dues abstencions i 4 no. Si, 4 regidors del poble no els sembla bé, curiòs no? Podeu llegir la moció si punxeu.
 El mateix va passar amb una moció per anul·lar l'autorització de la planta de basures al poble, punxeu, mateix resultat hi ha 4 regidors que continuen volent-la.
L'equip de govern també es va dividir alhora de votar una moció sobre el tancament de Cofrents, punxeu, es va aprovar, amb els vots del PSOE, BLOC i membres del PP i PSD.
També es va aprovar per unanimitat una moció en defensa del camp valencià i una en contra del tancament de la TV3, punxeu.Tot i que el que hi ha al link és la proposta del Bloc, de la que es canviaren unes poques paraules per fer-la de tots.